Brug for rådgivning? Ring: 27 89 39 53 |

Holdet bag 2017-12-07T13:03:16+00:00

Holdet bag

KRISTIAN OLSEN
STIFTER & CEO

Vores CEO Kristian Olsen, er Iværksætter med stort I.

Efter gymnasiet fik Kristian allerede som 18 årig, sit første job indenfor salg og marketing.

Kristian er 100% autodidakt og har læst stort set alle bøger der er værd at læse. Han har arbejdet  med Google AdWords siden 2004, så selvom han stadig føler sig ung, så er han en af de mest rutinerede AdWords specialister i branchen.

Han elsker at rådgive og inspirere andre til succes og har medvirket til at adskillelige virksomheder er blevet markedsledende indenfor deres respektive brancher.

Ligesom alle iværksættere har Kristian meget begrænset fritid.

Når han endelig har fri, bruger han sin fritid på sin familie og går meget op i  kampsport, styrketræning, fodbold og biler.

Tlf: 27854833

IDA LØKKEGAARD
PARTNER & CSO

Ida er en af de erfarne på kontoret. Hun har siden 2002 arbejdet som Account Manager hos større reklamebureauer i DK.

Karrieren har gået igennem ATEA, Danaweb, Skandiaweb, Orango, Trustpilot og cloudpeople.

Det betyder at hun har berørt stort set alle flader indenfor online markedsføring og har masser af erfaring indenfor SoME, Webanalyser, Hjemmesider, AdWords og SEO.

Ida er vel nok en af de bedste relationsskabende individer i Danmark. Dette afspejler sig i hendes friske og positive tilgang til vores klienter.

I hendes fritid er hun en livsnyder der elsker god mad og vin, dette gerne i selskab med hendes lille familie. En gang imellem kan et dårligt reality show også godt fylde hverdagen.

Ida er Partner og CSO og har ansvaret for vores fantastiske klientpleje.

Tlf: 20334934

JOHNNI HANNIBAL PEDERSEN
PARTNER & VP OF SALES

Johnni er den erfarne ræv på kontoret, han har opbygget kompetencer indenfor salg og marketing.

Igennem han lange karriere som begyndte i 2006 har han rådgivet mere end 1.000 klienter.

Hans tidligere arbejdspladser har bla. inkludereret Danaweb, Skandiaweb og Orango.

Johnni er hentet ind som partner, med rollen som VP of sales og har ansvaret for hele holdet af Client Advisors.

Johnni er kendt for hans høje latter og gode humør, hvilket smitter af på alle han kommer i nærheden af.

Han elsker at nørde psykologien bag marketing og salg og er typen der ”skriver bøgerne”.

Har du brug for gode råd, så giver du Johnni et kald.

Tlf: 20339434

SIMON WILLUMSEN
CLIENT ADVISOR

Simon er vores ”Rising star”, han startede sin karriere indenfor salg og marketing, som phoner i fundraising branchen og her eftersom facer for Unicef og Care.

Han fandt dog hurtigt ud af at hans talent rakte til mere. Selvom Simons erfaring ikke er så stor, som andre på kontoret, så er hans rådgivning yderst kompetent.

Han har en god forretningsforståelse og en flair for at forstå det tekniske omkring AdWords.

Mange af vores klienter nyder allerede godt af Simon, som deres rådgiver og han har hjulpet mange til at drive en seriøs forretning via Google.

Simon bor med sin kæreste og cykler 20 km hver dag til og fra arbejde. Han elsker vind i håret, hvilket også afspejler hans fritid som tit står på fisketure.

Tlf: 20336334

PHILIP MØLLER
SEM SPECIALIST

Philip er vores avancerede nørd, når han bevæger sig i AdWords universet er der intet der kan stoppe ham, hvad enten det er Shopping kampagner med portefølgestrategier, eller avanceret dynamisk remarketing med unikke parametre.

Derfor har vores klienter også en stor respekt, for Philips kompetencer. Med ham på teamet ved du bare, at du er foran konkurrenterne.

Philip har en fortid i Mascus, hvor han sad som ene Online Marketing Strategist, derudover har han også været et smut forbi Sense Marketing og GO Forlag.

Hans primære kompetencer er AdWords, dog har han også berørt SEO aspektet.

Når han ikke nørder den, finder du ham foran et klaver, eller en mikrofon.

Tlf: 22333490

TASCHA GRAM
SEM SPECIALIST

Tascha er kontorets detaljeorienteret nørd, med hende ved roret kan du være sikker på at din markedsføring bliver ført sikkert i land. Hun er meget metodisk og springer aldrig over hvor gærdet er lavest. Dette skyldes måske hendes professionsbacelor i E-Konceptudvikling.

Tascha har mange år på bagen og har arbejdet med både SEO og AdWords i flere år. Hun har en fortid fra flere velkendte Medie Bureauer som Danaweb, Hazzlefree og Standoutmedia.

Nu er hun en fast del af inventaret i Advertisers, hvor hun har vænnet sig til at få ros af de mange tilfredse kunder hun arbejder med. Taschas SEO og AdWords kompetencer, er en specialist værdig.

Når hun ikke nørder, bruger hun sin fritid på diverse oplevelser og håndbold, hvor hun er så engageret at hun også er træner.

Tlf: 22333414

EMIL EEFSEN
SEM SPECIALIST

Tlf: 23206302