Annonceudvidelser (Part 3) - Advertisers

Annonceudvidelser (Part 3)

”Enden på Triologien”

I denne artikel vil vi berøre følgende annonceudvidelser:

  • Prisudvidelse
  • App-udvidelse
  • Promoveringsudvidelse

Prisudvidelse

Denne udvidelse giver dig mulighed for, at få et større udstillingsvindue på Google’s søgenetværk. Med denne udvidelse kan du give specifikke produkter eller tjenester en mere fremtrædende rolle. Udvidelsen vil blive vist lige under din tekstannonce, og lede hen til den ønskede service eller produkt. Udvidelsen er i stil med underside links.

En Prisudvidelse kan se ud som følger:

Det geniale ved netop denne udvidelse er, at man kan have en annonce på et bredere emne eksempelvis: Løbesko. Med prisudvidelsen, vil du nu have mulighed for eksempelvis, at vise forskellige brands som eksempelvis: Nike, Adidas, Puma, Asics osv. På den måde kan du give flere konkrete muligheder på en bred søgning. Prisudvidelser kan blive vist på både computer og mobiltelefoner. Derfor er det essentielt, at du sørger for, at din hjemmeside er optimeret til både computer og mobiltelefoner. Udvidelsen kan tilføjes på alle niveauer, og kan derfor tilføjes præcis, hvor det giver mening. Du betaler først for annoncen, når nogle klikker på udvidelsen. Når der klikkes på annoncen, bliver de videresendt til den specifikke side, der ønskes vist.

Prisudvidelsen minder om en normal CPC annonce.

App-udvidelse

Dette ligger meget i navnet, men denne udvidelse giver dig mulighed for, at promovere din app. Linket i udvidelsen kan lede både til Google Play og Apple App store. Du kan tilføje App-udvidelse på alle niveauer ink. annonce-niveau.

Herunder er et eksempel på, hvordan det kan se ud i en annonce:

Promoveringsudvidelse

Med promoveringsudvidelser har du et værktøj, der kan give dine annoncer ekstra værdi. Her kan du vise, hvis du har specielle tilbud. Det kunne være i forbindelse med Black Friday,  jubilæum, Fars dag, Valentinsdag eller lignende. Du behøver ikke nødvendigvis, at oprette helt nye kampagner og annoncer. Du kan blot tilføje en promoveringudvidelse. En anden bonus er også, at du kan redigere din udvidelse uden, at du vil miste din data. Derfor er denne god, hvis du skal ændre noget hurtigt. Promoveringudvidelser skal inkludere en rabat i form af en procentdel eller et bestemt beløb.

Se herunder, hvordan en eventuel promoveringudvidelse kan se ud:

Er du klar til at få mere ud af din virksomhed?

Hør hvordan vi kan hjælpe dig til at udvide din forretning og nå nye markeder.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Vi tager gerne et uforpligtende møde og byder ind med, hvordan vi kan hjælpe lige netop din virksomhed.

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender straks tilbage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Annoncører