Advertisers

VI HAR STYR PÅ GOOGLE ADWORDS

Google AdWords optimering kan være noget af en jungle at finde rundt i. For det første er der efterhånden tusinde forskellige funktioner, og for det andet er Google AdWords i dag meget komplekst, da hver funktion og hver beslutning påvirker en Google AdWords konto.

rocket-psycho_03

VALUE FOR MONEY GARANTI

Der er kommet et marked, hvor det ene bureau efter det andet dukker op. Du som kunde, bliver forvirret hver uge, da du bliver præsenteret for den ene smarte løsning efter den anden. Samtidig bliver du sikkert lovet guld og grønne skove. Vi, hos Advertisers, lover dig hverken guld eller grønne skove. Vi garanterer dig at vi har styr på Google AdWords og vi vil gøre alt for at du får Value for Money. Derfor er vi også gået i markedet med filosofien om, at professionel AdWords optimering ikke behøver at være dyrt. Det handler egentlig om en ting ROAS, ”Return On Ad Spend”. Dvs. hvor meget smider du og hvor meget får du tilbage. Desværre sker det for mange virksomheder atde ikke får nok ind i forhold til hvad de

smider, grundet deres profit bla. bliver ædt af dyre administrations aftaler med lange bindings perioder. Det vil vi godt lave om på og dermed sikre vores klienter, at det ikke er bureauet der sluger indtægterne. Samtidig vil vi sikre dig stabil rådgivning og professionelle hænder på din konto, alt sammen med vinding for dit øje. For at bevise, at det ikke bare er snak og tomme ord, tilbyder vi som noget helt unik en Gratis Google AdWords Analyse. Hvor vi grundigt gennemgår din konto, og her identificerer vi typisk mange værdiskabende forbedringer. Google AdWords analysen forpligter dig ikke til, at blive kunde, men skulle meget gerne give dig en ide om vores kompetencer.

Invalid Email

KONTAKT OS

Vil du høre mere om vores løsning kan vi kontaktes via formularen eller på tlf. 27 89 39 53.