Advertisers

BAG OM ADVERTISERS

Advertisers er et full-service Google Ads bureau, der har specialiseret sig i, kun at arbejde med Google Ads.

team-of-psychos_03
advertisers-logo-big_07

Vi leverer kvalitet til en overkommelig pris. Vi er et søsterselskab til PR-Gruppen, som har eksisteret siden 2003. Vi har kun Google Ads certificerede medarbejdere, som arbejder med vores kunders Google Ads konti. Vores hold af specialister arbejder med deres ekspertområde på alle kundekonti. Det betyder, at vores klienter har et helt hold af dedikerede specialister, som arbejder på deres ROI baseret på ROAS.

Vores klienter har fuld indsigt i arbejdet på deres konti. Vi tror på fuld gennemsigtighed i vores arbejde. Hemmeligheden bag vores unikke priser og vores fremragende kvalitet, skyldes 13 års erfaring med Google Ads. Vi har udviklet interne procedurer, som bidrager med en infrastruktur, der sidder lige i skabet. Hertil kommer et hav af regler og Best practices, som gavner alle vores klienter. Samtidig er alle udgifter skåret helt ind til benet! Således er vores fokus 100% på Google Ads. Du får hermed kvalitet og professionel rådgivning til markedets bedste priser.

Vi lever efter reglen: Penge der er sparet, er penge, som er tjent!

MØD GOOGLE ADS SPECIALISTERNE

KRISTIAN OLSEN

STIFTER & CEO
Vores CEO Kristian Olsen, er Iværksætter med stort I.

Efter gymnasiet fik Kristian allerede som 18 årig, sit første job indenfor salg og marketing.

Kristian er 100% autodidakt og har læst stort set alle bøger, der er værd at læse. Han har arbejdet med Google Ads siden 2004. Selvom han stadig føler sig ung, så er han en af de mest rutinerede AdWords specialister i branchen.

Han elsker at rådgive og inspirere andre til succes. Han har medvirket til, at gøre adskillige virksomheder til markedsledere, indenfor deres respektive brancher.

Ligesom alle iværksættere har Kristian meget begrænset fritid.

Når han endelig har fri, bruger han sin fritid på sin familie og går meget op i kampsport, styrketræning, fodbold og biler.

Tlf: 27 85 48 33

IDA LØKKEGAARD

PARTNER & CSO
Ida er en af de erfarne på kontoret. Hun har siden 2002 arbejdet som Account Manager hos større reklamebureauer i DK.

Karrieren har gået igennem ATEA, Danaweb, Skandiaweb, Orango, Trustpilot og cloudpeople.

Det betyder, at hun har berørt stort set alle flader indenfor online markedsføring og har stor erfaring indenfor SoME, Webanalyser, Hjemmesider, Google Ads og SEO.

Ida er vel nok en af de bedste relationsskabende individer i Danmark. Dette afspejler sig i hendes friske og positive tilgang til vores klienter.

I hendes fritid er hun en livsnyder, der elsker god mad og vin. Dette gerne i selskab med hendes lille familie. En gang imellem kan et dårligt reality show også godt fylde hverdagen.

Tlf: 20 33 49 34
johnni

JOHNNI HANNIBAL PEDERSEN

PARTNER & VP OF SALES
Johnni er den erfarne ræv på kontoret, han har opbygget kompetencer indenfor salg og marketing.

Igennem hans lange karriere som begyndte i 2006 har han rådgivet mere end 1.000 klienter.

Hans tidligere arbejdspladser har bla. inkludereret Danaweb, Skandiaweb og Orango.

Johnni er hentet ind som partner, med rollen som VP of sales og har ansvaret for hele holdet af Client Advisors.

Johnni er kendt for hans høje latter og gode humør, hvilket smitter af på alle han kommer i nærheden af.

Han elsker at nørde psykologien bag marketing & salg og er typen der ”skriver bøgerne”.

Har du brug for gode råd, så giver du Johnni et kald.

Tlf: 20 33 94 34
simon

SIMON WILLUMSEN

PARTNER & SUPERVISOR
Simon er vores ”Rising star”, han startede sin karriere indenfor salg og marketing, som phoner i fundraising branchen og herefter som facer for Unicef og Care.

Han fandt dog hurtigt ud af, at hans talent rakte til mere. Selvom Simons erfaring ikke er så stor, som andre på kontoret, er hans rådgivning yderst kompetent.

Han har en god forretningsforståelse og en flair for at forstå det tekniske omkring Google Ads.

Mange af vores klienter nyder allerede godt af Simon, som deres rådgiver og han har hjulpet mange til at drive en seriøs forretning via Google.

Simon er opvokset ved havet i dejlige Helsingør, men er hurtigt blevet forvent til det hektiske liv på et reklamebureau. Han elsker dog stadig vind i håret, hvilket afspejler hans fritid som tit står på fisketure.

Tlf: 20 33 63 34

MICHALA CHRISTOFFERSEN

BUSINESS ADVISOR
Teksten er på vej!

Tlf: 20 33 62 34

CAMILLA LILLEMARK

BUSINESS MANAGER
Camilla er firmaets blæksprutte med ansvar for den daglige trivsel og struktur i et dynamisk miljø. Hun leder og fordeler alle former for opgaver, og sørger for at alt bliver leveret til kunderne på bedste vis. Hendes engagement, overblik og imødekommenhed er uvurderlig for PR-Gruppens hverdag.

Tlf: 53 68 07 68

CAMILLA PALTOFT

BUSINESS MANAGER
Camilla sidder med det overordnede administrative overblik. Til dagligt sidder hun med mange bolde i luften, og er den der sørger for at enderne mødes. Camilla arbejder meget struktureret og er den der skaber et overblik for hele virksomheden. Hun besidder et drive der gør hun ofte er den første der møder ind og den sidste der går.

Tlf: 53 68 07 68

PHILIP MØLLER

SEM SPECIALIST
Philip er vores avancerede nørd. Når han bevæger sig i Google Ads universet, er der intet, der kan stoppe ham. Hvad enten det er Shopping kampagner med portefølgestrategier, eller avanceret dynamisk remarketing med unikke parametre.

Derfor har vores klienter også en stor respekt, for Philips kompetencer. Med ham på teamet ved du bare, at du er foran konkurrenterne.

Philip har en kandidat i Kommunikation & IT og en fortid i Mascus, hvor han sad som ene Online Marketing Strategist. Derudover har han også været et smut forbi Sense Marketing og GO Forlag.

Hans primære kompetencer er Google Ads, dog har han også berørt SEO aspektet.

Når han ikke nørder den, finder du ham foran et klaver, eller en mikrofon.

Tlf: 22 33 34 90
tascha

TASCHA GRAM

SEM SPECIALIST
Tascha er kontorets detaljeorienteret nørd. Med hende ved roret kan du være sikker på, at din markedsføring bliver ført sikkert i land. Hun er meget metodisk og springer aldrig over hvor gærdet er lavest. Dette skyldes måske hendes professionsbacelor i E-Konceptudvikling.

Tascha har mange marketingrelaterede år på bagen og har arbejdet med både SEO og Google Ads i flere år. Hun har en fortid hos flere velkendte Medie Bureauer som Danaweb, Hazzlefree og Standoutmedia.

Nu er hun en fast del af inventaret i Advertisers, hvor hun har vænnet sig til, at få ros af de mange tilfredse kunder, som hun arbejder med. Taschas SEO og Google Ads kompetencer, er en specialist værdig.

Når hun ikke nørder, bruger hun sin fritid på diverse oplevelser og håndbold, hvor hun er så engageret at hun også er træner.

Tlf: 22 33 34 14

EMIL EEFSEN

SEM SPECIALIST
Emil har en længere baggrund indenfor det digitale landskab. Derfor er begreber som; SEO, SEM, SoMe, CRO, UX, marketing automation mm., ikke fremmedord for ham. Hans tilgang til Google Ads er meget dataorienteret, og har særligt fokus på, hvad der giver den bedste ROI for kunderne.

Med udgangspunkt i ”best-practice”, omsætter Emil analysering af virksomhedens digitale data, til kroner og øre for kunderne. Denne forretningsmæssige orientering og arbejdsmåde har formentlig sit udspring fra Emils bachelor i international handel og markedsføring.

Som SEM specialist holder Emil utrolig meget af at hjælpe kunderne med konkrete forbedringer, som giver bedre tal på bundlinjen. Hvad enten det er store og komplicerede kunder, eller mindre virksomheder, som ikke har de største budgetter til markedsføring. Emil ser Google Ads som en mulighed hvor alle kan være med.

Når Emil ikke bruger tid på at nørde Google Ads, er han meget interesseret i diverse sportsgrene, som også gerne bliver diskuteret på kontoret, skulle lejligheden byde sig.

Tlf: 23 20 63 02