Advertisers

BAG OM ADVERTISERS

Advertisers er et full-service Google Ads bureau, der har specialiseret sig i at arbejde med Google Ads.

team-of-psychos_03
advertisers-logo-big_07

Vi leverer kvalitet til en overkommelig pris. Vi er et søsterselskab til PR-Gruppen, som har eksisteret siden 2003. Vi har kun Google Ads certificerede medarbejdere, som arbejder med vores kunders Google Ads konti. Vores hold af specialister arbejder med deres ekspertområde på alle kundekonti. Det betyder, at vores klienter har et helt hold af dedikerede specialister, som arbejder på deres ROI baseret på ROAS.

Vores klienter har fuld indsigt i arbejdet på deres konti. Vi tror på fuld gennemsigtighed i vores arbejde. Hemmeligheden bag vores unikke priser og vores fremragende kvalitet, skyldes 13 års erfaring med Google Ads. Vi har udviklet interne procedurer, som bidrager med en infrastruktur, der sidder lige i skabet. Hertil kommer et hav af regler og Best practices, som gavner alle vores klienter. Samtidig er alle udgifter skåret helt ind til benet! Således er vores fokus 100% på Google Ads. Du får hermed kvalitet og professionel rådgivning til markedets bedste priser.

Vi lever efter reglen: Penge der er sparet, er penge, som er tjent!

MØD GOOGLE ADS SPECIALISTERNE

KRISTIAN OLSEN

STIFTER & CEO
Vores CEO Kristian Olsen, er Iværksætter med stort I.

Efter gymnasiet fik Kristian allerede som 18 årig, sit første job indenfor salg og marketing.

Kristian er 100% autodidakt

Læs mere

og har læst stort set alle bøger, der er værd at læse. Han har arbejdet med Google Ads siden 2004. Selvom han stadig føler sig ung, så er han en af de mest rutinerede AdWords specialister i branchen.

Han elsker at rådgive og inspirere andre til succes. Han har medvirket til, at gøre adskillige virksomheder til markedsledere, indenfor deres respektive brancher.

Ligesom alle iværksættere har Kristian meget begrænset fritid.

Når han endelig har fri, bruger han sin fritid på sin familie og går meget op i kampsport, styrketræning, fodbold og biler.

- MindreTlf: 27 85 48 33

CAMILLA LILLEMARK

BUSINESS MANAGER & HR
Camilla er firmaets blæksprutte med ansvar for den daglige trivsel og struktur i et dynamisk miljø.

Hun leder og fordeler alle former for opgaver, og sørger for at alt bliver leveret til kunderne på bedste vis.

Læs mere

Hendes engagement, overblik og imødekommenhed er uvurderlig for Advertisers hverdag.

- MindreTlf: 53 68 07 68

CAMILLA PALTOFT

BUSINESS MANAGER
Camilla sidder med det overordnede administrative overblik. Til dagligt sidder hun med mange bolde i luften, og er den der sørger for at enderne mødes.

Camilla arbejder meget struktureret og er den der skaber et overblik

Læs mere

for hele virksomheden.

Hun besidder et drive der gør hun ofte er den første der møder ind og den sidste der går.

- MindreTlf: 53 68 07 68

IDA LØKKEGAARD

PARTNER & CSO
Ida er uddannet indenfor marketing og kommunikation, og har siden 2002 arbejdet som Account Manager hos større reklamebureauer i DK. Hun har siddet med Enterprise segmentet og SMB markedet, som har gjort hun har prøvet kræfter med mange brancher.

Læs mereKarrieren er gået gennem flere større virksomheder som ATEA, Danaweb og Trustpilot, hvor hun har været Key Account Manager med stor succes, og tilegnet sig en bred vifte af kompetencer og erfaringer, som gør at hun ved hvad hun taler om.

Hun har i en lang årerække arbejdet med SoMe, Webanalyser, konverteringsoptimering, Google Ads/shopping og SEO, og holder sig altid opdateret med de nyeste tendenser og trends i branchen.

Ida er nok en af de dygtigste KAM'er i Danmark og hendes erfaring, nærvær og evne til at sætte sig ind i sine kunders forretning gør, at vores kunder føler sig i trygge hænder hele vejen, når de betror hende deres online forretning og penge. Den tætte dialog og sparring gør at vi i Advertisers kan tilbyde noget helt unikt til vores kunder. Nemlig nærvær, ærlighed og tilgængelighed.

Et af Ida's motto'er er: Vil du udvikle eller afvikle

- MindreTlf: 20 33 49 34

MORTEN DALHOFF VOGELIUS

CLIENT ADVISOR

Teksten er på vej!

Tlf: 22 33 34 54

PHILIP MØLLER

Head of PPC
Philip er vores avancerede nørd. Når han bevæger sig i Google Ads universet, er der intet, der kan stoppe ham. Hvad enten det er Shopping kampagner med portefølgestrategier, eller avanceret dynamisk remarketing med unikke parametre.

Læs mere

Derfor har vores klienter også en stor respekt, for Philips kompetencer. Med ham på teamet ved du bare, at du er foran konkurrenterne.

Philip har en kandidat i Kommunikation & IT og en fortid i Mascus, hvor han sad som ene Online Marketing Strategist. Derudover har han også været et smut forbi Sense Marketing og GO Forlag.

Hans primære kompetencer er Google Ads, dog har han også berørt SEO aspektet.

Når han ikke nørder den, finder du ham foran et klaver, eller en mikrofon.

- MindreTlf: 22 33 34 90
simonW

SIMON WILLUMSEN

PARTNER & SUPERVISOR
Simon er vores ”Rising star”, han startede sin karriere indenfor salg og marketing, som phoner i fundraising branchen og herefter som facer for Unicef og Care.

Han fandt dog hurtigt ud af, at hans talent rakte til mere. Selvom Simons

Læs mere

erfaring ikke er så stor, som andre på kontoret, er hans rådgivning yderst kompetent.

Han har en god forretningsforståelse og en flair for at forstå det tekniske omkring Google Ads.

Mange af vores klienter nyder allerede godt af Simon, som deres rådgiver og han har hjulpet mange til at drive en seriøs forretning via Google.

Simon er opvokset ved havet i dejlige Helsingør, men er hurtigt blevet forvent til det hektiske liv på et reklamebureau. Han elsker dog stadig vind i håret, hvilket afspejler hans fritid som tit står på fisketure.

- Mindre

Tlf: 20 33 63 34

Sabine Freund-Andersen

SENIOR PPC SPECIALIST
Sabine er endnu en af vores meget dygtige specialister, hun er en meget rolig og meget struktureret kollega. Hun arbejder i dybden og har altid en klar plan for de optimeringer og ændringer hun foretager sig.

Læs mere

Sabine har 10 års erfaring med salg, men har siddet de sidste 4 år som specialist på Google Ads delen. Hun har desuden arbejdet som selvstændig i 6 år, hvor hun blandt andet havde sin egen webshop. Dette afspejler sig i hendes engagement overfor sine kunder.

Sabine sætter sig ind i hver enkel kunde, forstår alle slags udfordringer og bruger sine egne erfaringer til at opnå sine kunders ønsker samt bruge deres styrker til at få de allerbedste resultater.

Når Sabine ikke sidder og optimerer på sine kunder, får hun ny energi og renset tankerne ved at danse salsa og styrketræne. Derudover går hun til Enneagram foredrag, hvor hun lærer om personlighedstyper – her bliver hun både klogere på sig selv og sine omgivelser.

- Mindre

Tlf: 40 98 35 56