Black Friday 2021 | Advertisers

Er du klar til Black Friday?

Gå ikke glip af chancen for at øge dit salg

Vi hjælper dig med en skarp strategi for dette års Black Friday, som kræver mere indsigt og planlægning end nogensinde før. Mange er udfordret på varelevering og tilgang til annoncering. Vi har stor erfaring og ved hvordan du får den rette eksponering og holder dig konkurrencedygtig.

Hos Advertisers er vi klar til at slå alle rekorder i år, og gøre dette års Black Friday til dagen, hvor du slår dine salgsrekorder. Skal vi tage din webshop til nye højder? Så book et møde med os.

  • Vi havde en konstant kontakt under Black Friday, også sent ud på aftenen. Advertisers er professionelle, grundige i analysen af virksomheden, og bruger pengene de rigtige steder på Google! Kæmpe anbefaling fra Surf og Ski Horsens.

    Uffe Mikkelsen - Surf og Ski Horsens 

Få rådgivning af Google Ads specialist Kristian Olsen

Kristian er en af Nordens bedste Google Ads specialister, som Google bruger som inspiration for andre Google Ads bureauer i hele Norden & Benelux. Samtidig er hans unikke tilgang til Black Friday heller ikke gået ubemærket hen, da Google har skrevet en case som ligger online på Think With Google - Nordics & Benelux, hvor Kristian rådgiver bureauer i hele norden omkring “5 mistakes to avoid around Black Friday”.

Book et møde med Kristian i dag

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  • Til Black Friday kom vi med et beskedent ønske om - bare lidt bedre end sidste år - vi blev blæst FULDSTÆNDIG bagover og kniber stadigvæk os selv i armen og tror næsten ikke det kan være rigtigt.

    Lars Kofoed - Lilleperseng.dk

Annoncører Scroll til toppen