Advertisers

ADVERTISERS CASES

Læs et udpluk af, hvad vi har gjort for vores klienter.

briefcase_03
spoomes-img-01

SPOOMES

Læs, hvordan vi løftede deres ROAS fra 3 til 20+

LÆS CASEN
supermacservice-img-01

SUPER MAC SERVICE

Deres Google Analytics data, blev optimeret

LÆS CASEN
floorman-img-01

FLOORMAN

Fik ny kunder, på ingen tid!

LÆS CASEN
bambox-img-01

BamBox

BamBox, blev tilfredse for resultatet

LÆS CASEN

ROAS på Google Shopping hævet fra 3,5 til 20+

logo

Efter spoomes.dk havde været i dialog med flere forskellige bureauer, valgte de Advertisers til at stå for deres markedsføring på Google. Grunden til dette er måden, vi arbejder på, vores gennemsigtighed og ikke mindst den ekspertise og rådgivning, som vi gav spoomes.dk. 

Inden for kort tid, løftede vi ROAS på Google Ads kontoen, fra 3 til 10, samtidig med vi tog eksponeringsandele. Den tillid vi har opbygget til spoomes.dk via kompetent rådgivning, har medført at vi nu har taget skridtet til nye markeder inden for EU.

spoomes-macbook

"Intet mindre, end fantastisk service hos Advertisers ApS. Efter 14 dages arbejde, er ROAS på Google Shopping hævet fra 3,5 til 20+. Advertisers er ærlige og ikke mindst transparente med alt deres arbejde. De sørger for løbende, at give opdateringer omkring vores samarbejde og fremtidsplaner. På den måde vil du hele tiden være opdateret. Man ved samarbejdet er gået fantastisk, når man efter 2 uger efter opstart, planlægger julegaver frem og tilbage!"

Fik nye kunder, på ingen tid

Floorman-Logo-web
floorman-image-case5-1200x433
Vi kontaktede Floorman og fik os en god snak omkring måden, de gerne ville markedsføre sig på. Floorman brugte endnu ikke Google Ads, men havde talt om det. Dog savnede de gennemsigtighed i forbindelse med udbytte og betaling. Vi aftalte derfor, at komme ud til et møde en given eftermiddag, hvor vi kunne præsentere dem for vores koncept. Efter et godt møde, hvor vi bl.a. kom med input til deres hjemmeside, aftalte vi, at de skulle drøfte vores oplæg internt, inden de skulle træffe nogle beslutninger.
Ugen efter vender Floorman tilbage. De syntes, at mødet havde været brugbart og en behagelig oplevelse. De inputs vi havde givet dem, havde de allerede fået implementeret på deres hjemmeside og var nu klar, til at prøve Google Ads. De kunne godt lide vores fokus på gensidig tillid, fremfor lange bindings perioder. 14 dage inde i samarbejdet modtager vi en mail fra Jimmi, om at han allerede havde fået 2 kunder. Det var positivt! Kunden er glad og vi er glade, for at kunne hjælpe.

Fantastisk oplevelse, vi har fået boostet vores salg markant ved at benytte Advertisers ApS.
FLOORMAN ApS kan klart anbefale Advertisers ApS!

FÅ EN GRATIS GOOGLE ADS ANALYSE

Helt uforpligtende!

Fornuftige priser, med et højt niveau

supermac-service-logo
super-mac-service-image-1200x707
Samarbejdet med Super Mac Service, startede i midten af juli måned 2017. En af vores store udfordringer var at få opsat noget sporing, som vi kunne stole på. Derfor gennemgik vi Google Analytics data og fik rettet en af de mange fejl, som vi ofte støder på. Nemlig en forkert referral fra payment.quickpay.net. Det er en fejl, som mange webshop ejere generelt ikke er opmærksom på.
Herfra påbegyndte vi vores optimeringer på Google Ads kontoen, hvor vi øgede fokus på kvalitetsresultaterne, der blev brugt på MacBook. Dette bestod i, at opbygge en ny kampagne med dobbelt så mange annoncegrupper. Vi tilføjede alle udvidelser og links til undersider, samt aktiverede opkaldsudvidelser. Resultatet og vores klients fine ord, taler for sig selv. Vi er stolte over samarbejdet med Super Mac Service.

Super service fra Advertisers og kanon produkt. Jeg har været selvstændig siden 1999, og har derfor haft kontakt med et hav af Google Ads bureauer. Ingen af disse har indtil nu, formået, at tilbyde et produkt, med en gennemsigtighed som Advertisers tilbyder. Jeg får løbende rapporter fra deres Google Ads specialister. På den måde, har jeg hele tiden en forståelse for, hvad der sker. Priserne er fornuftige og niveauet er højt, samtidig med at min virksomhed sparer penge på annoncering. Dette har medført, at min omsætningen nu er steget. Kun positive ord herfra.

Fordoblet omsætning på kun to måneder

bambox-logo
bambox-images
Vi startede samarbejdet med Hans fra Bambox i Maj 2017. På det tidspunkt, havde han prøvet et større bureau, som ikke havde haft kompetencerne til at løfte opgaven. Efter vi havde gennemgået kontoens data, fandt vi hurtigt en strategi, hvorpå vi markant kunne ændre performance indenfor kort tid. Kort fortalt, tog vi det bedste fra de nuværende kampagner og tog det med i vores nye kampagner, herfra ændrede vi radikalt på budstrategien.
Dette gav rigtig god mening i forhold til de forskellige søgeords typer. Samtidig ændrede vi også på annonceteksterne og annonceudvidelserne, så de matchede hjemmesiden bedre. Vi kunne derved opnå et højere kvalitetsresultat. Ved at ændre kontoen markant, lykkedes det os indenfor 2 måneder, at fordoble BamBox omsætning via Google Ads. Samtidig ramte vi en fornuftig ROAS.

Vi har brugt Advertisers til vores Google Ads, og er meget tilfredse med de resultater, som de har skabt.

FÅ EN GRATIS GOOGLE ADS ANALYSE

Helt uforpligtende!