Specialister i Google Ads

Advertisers er et Google Ads bureau, hvor vi har specialiseret os i kun at arbejde med Google Ads. For at være de bedste i branchen, er vores fokus udelukkende på Google Ads. Hos Advertisers arbejder vi for, at du kan vækste og skabe den forretning du ønsker. Vi arbejder målrettet for at vækste og løfte din virksomheds potentiale. Derfor er vores specialister altid motiveret til at skabe de bedste resultater for dig.

kristian-interview

Hvem er vi?

Advertisers blev stiftet i 2017 af CEO Kristian Olsen. Kristian har siden 2004 arbejdet med digital markedsføring, iværksætteri, og forstår at holde sig ajour i en branche, som er i konstant udvikling. Derfor er Advertisers også et bureau der bærer præg af denne tilgang til digital markedsføring. Vores specialister er kreative og har fingeren på pulsen, både når det gælder nye trends i tiden og de datadrevne tendenser. For at sikre vores kunder den højeste kvalitet er vores medarbejdere derfor også Google Ads certificeret.

Vores tilgang

Vi hjælper dig til at skalere din virksomhed, og skaber de bedste forudsætninger, for at du lykkes med din digitale markedsføring gennem stærke datadrevne strategier.

Vores strategi er skabt med et hovedfokus på ROAS - Return on Ad spend. Denne strategi skaber de bedste forudsætninger, for at du kan vækste, ved at fokusere på at skabe holdbare resultater. Derfor er vores optimeringer med hyppigere intervaller, og med større overvågning af vores kunders konto, for at sikre den bedste kvalitet af dine Google Ads. Det er datadreven optimeringer og dertil løbende justeringer, som er vores metode til at opnå de bedste resultater. Vores hold af certificerede specialister arbejder i dybden med deres ekspertviden på din konto. Det betyder, at vores kunder udelukkende vil opleve et hold af dedikerede specialister, som har fokus på holde det aftalte ROAS-mål for kontoen.

Important statistics data vector illustration. Charts show income determining profit and improve economics of company and complicated business strategy flat style concept
refshaleoen-kontor

Gennemsigtighed

Vi tror på fuld gennemsigtighed i vores arbejde, og derfor har vores kunder, fra start, fuld indsigt i vores specialisters arbejde på deres Google Ads konto. Vi har udviklet interne procedurer, som bidrager med en infrastruktur, der gør det let for dig, som kunde at få et indblik i det arbejde, som vi udfører for dig. Vores metode indebærer blandt andet, at vi altid holder dig opdateret med, hvilke optimeringer vi har foretaget. Du får derfor automatisk en notifikation på mail, hver gang vi arbejder på dine Google Ads. Dette sikre en klar og åben dialog, hvor vi løbende kan tilpasse og løfte dine kampagner til et højere niveau. Vores tilgang er desuden også præget af vores interne teamwork, hvor du udover en fast specialist vil opleve, at der er flere øjne på din konto. Dette betyder, at vi har en mere dynamisk tilgang til din konto, og derigennem kan skabe de bedste forudsætninger for at vækste din konto. Hertil kommer der et hav af analytiske metoder og best practices, som gavner alle vores kunder. En af årsagerne til vores høje niveau af kvalitet, skyldes mange års erfaring med Google Ads. Her har vi fulgt udviklingen i tæt samarbejde med Google, og seneste er vi blevet en del af Google International Growth Agency Program.

Ledelsen

kristian-profil

Kristian Olsen
Partner & CEO

ida-profil

Ida Løkkegaard
Partner & CSO

Er du klar til at få mere ud af din virksomhed?

Hør hvordan vi kan hjælpe dig til at udvide din forretning og nå nye markeder.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Vi tager gerne et uforpligtende møde og byder ind med, hvordan vi kan hjælpe lige netop din virksomhed.

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender straks tilbage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Følg IKKE dette link, ellers vil du blive forbudt fra siden!