Om Advertisers | Advertisers

Om Advertisers

Happy People = Happy Clients

Hos Advertisers arbejder vi ud fra at glade medarbejdere er lig med glade kunder. Trods det komplekse arbejde med Google Ads sætter vi det i højsædet, at skabe et arbejdsmiljø, som fordrer kreativitet og faglig udvikling.

Vores professionelle tilgang sker blandt andet med udgangspunkt i medarbejderudvikling. Vores udviklingsprogram er designet til den enkelte medarbejder ud fra egne visioner.

Hverdagen er præget af en god struktur, mens der er højt til loftet og plads til humor. Der tænkes stort, ingen ideer er for vilde, nye inputs og inspiration er altid velkommen. Det er en del af vores DNA, og det kan mærkes hos vores kunder.

I løbet af den tid jeg har været hos Advertisers har jeg lært meget mere end jeg kunne drømme om – Kristian er en fantastisk mentor, og man står aldrig alene!

Trine Løfholm / PPC Specialist i Advertisers

Vores formål

At levere kvalitetsbevidst Google Ads til det danske erhvervsliv.

Vores strategiske tilgang er en inkorporeret del af vores framework, og årsagen til de mange succeser, som bl.a Decofarver.dk, BlueEnergy.dk, Offi.dk og Leiberg.dk m.m.

Vores løfte til dig

At levere gennemsigtighed, loyalitet og professionalisme ved hjælp af en ærlig og tillidsfuld dialog.

Vi bestræber os på at yde den bedste rådgivning, hvilket tit resulterer i gode dialoger, med nuværende og potentielle kunder. Vi vurderer objektivt med udgangspunkt i kundens aktuelle situation og individuelle behov, med henblik på at løfte deres omsætning.

To be a master of Google Ads, one must test, apply, and evolve.

Kristian Olsen / CEO

Vores vision

At blive danmarks bedste Google Ads Bureau

For at opnå vores vision har vi skabt en kultur, hvor vi ser det at teste og lave fejl ,som en styrke. Hvis vi ikke bliver ved med at udfordre den måde som vi arbejder på, vil vi ikke kunne udvikle os. Vi mener at vejen til succes ikke kun handler om resultater, men i særdeleshed om processen.

Vores mission

At hjælpe virksomheder med at opnå deres maksimale vækstpotentiale via Google Ads og hermed optimere deres datadrevne strategier.

Vores mission tager udgangspunkt i at glade medarbejdere er lig med glade kunder. For at kunne opnå det maksimale vækstpotentiale, tager vi udgangspunkt i vores filosofi: Altid til stede, altid relevant, altid optimeret. Samtidigt arbejder vi med vores framework: Analyser, Optimer, og Udvid, som kvalitetssikrer vores arbejde.

Advertisers arbejde med vores Google ads er en af de grunde til, at vi har oplevet den store udvikling de seneste år.

Brian Dennis Jensen / DecoFarver.dk

Vores værdier

Personlig udvikling

Tænke stort

Ærlighed

Gennemsigtighed

Er du klar til at få mere ud af din virksomhed?

Hør hvordan vi kan hjælpe dig til at udvide din forretning og nå nye markeder.

Er du klar til at få mere ud af din virksomhed?

Hør hvordan vi kan hjælpe dig til at udvide din forretning og nå nye markeder.

Ledelsen

Annoncører Scroll til toppen