Leiberg.dk | Advertisers

Kundecase

Leiberg.dk

Med en ny tiltro til Google Ads skabte vi en mærkbar vækst for Leiberg.dk

Resultater skabt i 2020

ROAS på konto

+0%

stigning
Konverteringer

+0%

stigning
Konverteringsværdi

+0%

stigning
Konverteringsrate

+0%

stigning

Leibjerg.dk er en dansk webshop som sælger modetøj. De startede i 2018 på et marked, som lod til at være mættet og fyldt med konkurrenter. Men teamet bag Leiberg havde en stor passion og et mod til at tænke anderledes i en traditionel branche. Deres udfordring var dog, at deres Google Ads annoncering ikke havde nogen effekt og de havde mistet tilliden til denne type af markedsføring. Da Leiberg kontaktede Advertisers var deres ønske at få skabt vækst i forretningen.

Vi kom fra forliste bureau forhold og mødte nærvær og tillid på en helt unik måde. Det beviste for os at Advertisers vil vokse med deres kunder.

Anders Normann

Konverteringsoptimering af webshoppen var nøglen

Fokus lå i første omgang på at få optimeret webshoppen til at sælge bedre og afspejle målgruppen. Derfor iværksatte vi diverse tiltag, som skulle implementeres først for at løfte webshoppens salg. Det indebar bl.a. en størrelsesguide ved beskrivelsen af produkterne, ændring af pack-fotos til billeder af modeller, således at det er lettere for kunderne at forstille sig hvordan tøjet sidder.

Derefter kastede vi os over titlerne på produkterne, som var en blanding af store bogstaver med både dansk og engelsk. Disse blev rettet til f.eks. at der står bukser og ikke pants. Ved at oversætte dette til dansk, rammer Leiberg.dk en bedre quality-score på Google og står stærkere i forhold til konkurrenter på Google Shopping. Alt sammen er tiltag som har hjulpet til en bedre konverteringsrate, som er steget med 12%.

Før

Efter

Fra forliste forhold til tillid og vækst

Løsningen til at skabe de gode resultater startede først og fremmest med et tillidsfuldt samarbejde. Det gode samarbejde er i høj grad bygget på god dialog og vidensdeling fra Leiberg om deres forretning. Vi blev oplyst om, hvilke produkter havde en god avance, hvornår der var udsalg, nye varer, samt ændringer på hjemmesiden. Ud fra oplysningerne har vi kunnet tilpasse annonceringen og gøre den ekstra målrettet.

I takt med resultaterne er Leiberg nu begyndt at øge deres varelager, og kan mærke en markant vækst. Anders fra Leiberg fortæller: "Vi er gået fra et lavt niveau til at have øget vores omsætning markant".

Jeg føler at vi bliver set som kunde, og jeg får hele tiden information. Det Advertisers siger og lover, det gør de.

Anders Normann

Fremtidsudsigter

Leiberg har efter resultaterne med Google Ads, nu begyndt at investere i SEO og andre markedsføringsmuligheder. Planen er at rette blikket mod Skandinavien og udvide til det svenske marked. Vi glæder os til at få Leiberg ud over landegrænserne og hjælpe dem til at nå deres vækstpotentiale.

Er du klar til at få mere ud af din virksomhed?

Hør hvordan vi kan hjælpe dig til at udvide din forretning og nå nye markeder.

Annoncører Scroll til toppen