Remarketing - Advertisers

Remarketing

Google’s Remarketing er en meget overset disciplin indenfor Google Ads. 9 ud af 10 af de accounts vi ser, arbejder ikke med remarketing og dem der gør, gør det forkert.

Formålet med Remarketing er at fange de besøgende, der tidligere har været inde på ens hjemmeside og senere søger bredt på Google. Disse tidligere besøgende, kan vi annoncere mod igen og tilmed tillade os at øge buddet betydeligt.

Jeg vil kort her belyse, nogle af de metoder vi bruger, når vi arbejder med Remarketing for vores kunder. For det første kan remarketing laves både på Google Display netværket(Google AdSense) og på Søgenetværket(Google.dk/.com). De fleste er ikke klar over, at man kan arbejde med Remarketing på Søgenetværket, også kaldet RLSA. RLSA er en annonceringsform, som mange konti ofte ikke gør brug af. RLSA giver en bedre performance i form af øget konverteringsfrekvens, klikrate, omsætning samt ROAS.

Derfor byder man typisk lavt på almindelige generiske udtryk. Hvorefter man via remarketinglisterne aktiverer RLSA på kampagne – og annoncegruppeniveau og optimerer ud fra de opstillede mål for kampagnen.
Når du aktiverer en Displaynetværk kampagne, er det herved også vigtigt at optimere på den. Mange annoncører aktiverer blot en Display kampagne og kan ikke helt forstå, hvorfor den ikke konverterer så godt som andre kampagnetyper.

Displaynetværket har på forhånd en lavere konverterings frekvens end søgenetværket. Hvilket vil sige, at man skal se det mere som et brandlift, der assisterer til flere konverteringer. Det er dog muligt at øge antallet af konverteringer og salg, ved at arbejde målrettet med Google Display. Når du optimerer Google Display kampagnen til kun at vise annoncer på de websites/placeringer, som skaber salg, kan man øge konverterings frekvensen.

Eksempler på remarketingslister kunne være:

  • ”Har besøgt forsiden”
  • ”Har besøgt siden “tilmeld dit venue”
  • ”Har besøgt siden “spørg en eventkonsulent”
  • ”Har været på siden i + 5min”
  • ”besøgte siden indenfor 30 dage” osv.

Det vil sige, at vi ud fra data i Google Analytics, kan opbygge lige præcis de lister vi ønsker. Er der en speciel underside/produkt, som man har høj avance på, kan man målrette specifikt mod besøgende, der har besøgt denne side. Denne data kan bruges både i RLSA, hvor vi her kan byde højere for tidligere besøgende eller i Display remarketing annoncerne. For at få succes med remarketing, skal du altså vide, hvad du laver. Det er en af de mest udfordrende annonceringsformer, som Google tilbyder.

Er du klar til at få mere ud af din virksomhed?

Hør hvordan vi kan hjælpe dig til at udvide din forretning og nå nye markeder.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Vi tager gerne et uforpligtende møde og byder ind med, hvordan vi kan hjælpe lige netop din virksomhed.

Kontakt os

Udfyld formularen og vi vender straks tilbage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Annoncører